LOVE ry:n Jäseneksi?

Suomi on yhä Euroopan lähisuhdeväkivaltaisimpia maita. Lasten vajavaisia ihmisoikeuksia parantamaan on perustettu Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään, LOVE. Entisten lähisuhdeväkivallan uhrien perustaman yhdistyksen tavoitteena on tehdä väkivalta näkyväksi ja auttaa uhreja.

LOVE ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joten voit luottaa siihen, että rahat käytetään lyhentämättömänä apua tarvitsevien aikuisten ja erityisesti lasten ja nuorten hyväksi.

Varsinainen jäsen

Vapaajäsen

Erityistilanteissa olevat voivat anoa vapaajäsenyyttä ilman erillistä jäsenmaksua esim. hankalan taloudellisen tilanteen takia, tai jos he ovat hoitaneet vapaaehtoistehtävää LOVE ry:ssä.

Kannatusjäsen

Ryhtymällä LOVE ry:n kannatusjäseneksi autat meitä auttamaan Suomessa asuvia, apua tarvitsevia lähisuhdeväkivallan uhreja ja heidän perheitään.

Jäsenmaksu 15€/vuosi

Voit ilmoittautua myös LOVE ry:n toiminnasta kiinnostuneiden sähköpostilistalle ilmaiseksi liittymättä varsinaisesti jäseneksi.