Keskustelu

mies ilman nimeäMiehille: Mitä teet kun nainen lyö?13.7.2011 23:09
Otsikossa tiivistetty. Kysyn oman tilanteeni takia.

MuruRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?14.7.2011 11:17
Olen itse naispuolinen, mutta ystäväni, mies joka oli joutunut väkivallan kohteeksi, sanoi menneensä vain lattialle istumaan kädet pään suojana, sillä hän ei halunnut provosoida tilannetta millään tavalla eikä synnyttää vaikutelmaa että hän oli väkivallassa tekijä-osapuolena, mikäli joku ulkopuolinen olisi sen nähnyt.

neuvo nimettömälle miehelleRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?3.11.2012 0:30
Sanoisin, että kannattaa kehottaa naista hakemaan itselleen apua väkivaltaongelmaan niin, että ei enää jatkossa kokisi tarvetta toimia väkivaltaisesti.

Väkivalta-apua -palvelusta lähtisin itse liikkeelle. Siellä tuo naisten harjoittama väkivalta on tuttu juttu.

Jalat alle, ennenkuin on myöhäistä.Re: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?17.1.2013 17:57
Nainen harvoin tunnustaa väkivaltaisuuttaan tai ei välttämättä edes ymmärrä lyömisen olevan väkivaltaa. Joten:
Jollei ole lapsia, ota kamasi, jos ehdit ja häivy. Jollet ehdi: suojautua kannattaa. Lattialle istuminen ei ole viisasta, koska se antaa naiselle mahdollisuuden päähän ja ylävartaloon potkimiseen. Takaisin lyöminen tai muu puolustautuminen ei ole myöskään viisasta koska tällöin mies on automaattisesti ainoa syyllinen yhteiskunnan silmissä.
Poliisin kutsuminen on riskialtista, koska nainen voi aina väittää joutuneensa esim. raiskausyrityksen kohteeksi (ei omakohtaisia kokemuksia) tai vaittää joutuneensa ensin pahoinpidellyksi (on omakoht. kokemuksia). Poliisit ovat kyllä yleensä aika nopeasti kärryillä siitä, kuka käy kuumana, joten tässäkin tapauksessa, kuten kaikissa muissakin mainituissa tärkeintä on PYSYÄ RAUHALLISENA !
Jos sinulla on lapsia, vältä virkavaltaa ja sosiaali-ihmisiä viimeiseen asti, elleivät lapset ole välittömässä vaarassa. "Lastensuojelijat" tulevat tekemään elämästäsi helvetin syyllistämällä ja nöyryyttämällä sinua ja puolustamalla naista viimeiseen asti - on omakohtaista kokemusta.
Mahdollisuuksien mukaan nauhoita tapahtumat, mutta muista että sinua voidaan syyttää salakatselusta/kuuntelusta. Tosin omat keskustelunsa pitäisi saada nauhoittaa.

MiksuRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?26.2.2013 19:50
Mulla aivan samalaisia kokemuksia kuin "Jalat alle". Tunnista vakavat narsisminmerkit ajoissa , vahtiminen ,tällä tarkoitan rahojen omimista ,kännykkäsi säännöllistä tutkimista ja jopa kaupassa käynnin kellottamista ,tavaroiden/vaatteiden rikkominen , agressiivisuus myös selvinpäin. Väkivaltatilanteessa koita lähteä pois eli ota buutsisi ja juokse älä jää samaan tilaan sekopään kanssa koska siinä jäät kakkoseks vaikka virkavalta tulisi paikalle ovat taitavia puhumaan ja itkemään itsensä uhriksi. Lastensuojeliat tekivät todellakin elämästäni helvetin ei oo muuta kun pitovaatteet päällä.

MuruRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?19.5.2013 18:57
Väkivaltaiseen suhteeseen ei todellakaan kannata jäädä, lapsia tai ei. Kun fyysisen koskemattomuuden raja on ylitetty, väkivalta ainoastaan pahenee (kokemusta on). Lähde kun vielä voit!

välillä hippasilla ei ole mukava ollaRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?12.7.2013 4:12
Sellainenkin kannattaa ottaa huomioon että, jos väkivaltaa niin henkistä kuin fyysistäkin on jatkunut jo pidempään, niin naiselle/miehelle tämä parisuhteen vallitseva tila voi olla jo ja onkin "normaalia" vaikkakaan tälläinen käyttäytyminen ei ole missään tapauksessa hyväksyttävää naiselta kuin mieheltäkään. Tätä apua kannattaa ja pitääkin hakea auttamaan parisuhdetta, mutta avun tarve pitää lähteä väkivaltaisesta henkilöstä itsestään. Ainostaan tämän henkilön oma ymmärtäminen tilanteen vakavuudesta sekä täyden vastuun ottaminen käytöksestään voi aloittaa tämän suunnan muutosen parempaan. (Väkivalta ei ole puolison, huonon, rikkinäisen ja väkivaltaisen lapsuuden, väsymyksen, stressin, rahatilanteen yms syy). Jos henkilö ei itse tiedosta käyttäytyvänsä väärin, niin silloin hän kokee elävänsä ns normaalia elämää ja normaalia parisuhdetta, jolloin oletettavaa on että väkivalta tulee jatkumaan.

Jos väkivaltainen henkilö ei tajua ottaa itse vastuuta omasta käyttäytymisestään niin silloin on vain ilmaistava että tälläinen käyttäytyminen ei ole oikein, tehtävä se vaikea päätös ja lähdettävä. Väkivaltainen käyttäyminen on uskoakseni viimeinen keino kontrolloida toista ihmistä, kun kaikki muut manipulointikeinot jne on jo käytetty. Usein tälläiset ihmiset ovat hyvin kontrolloivia ja pahimmassa tapauksessa mies tulee kyselemään tulevaisuudessa naiselta kuinka riisi tulisi keittää oikein, jotta mahdolliselta väkivaltatilanteelta vältyttäisiin, koska viimeksi riisinkeittäminen ei sujunut ihan vaatimusten mukaan, näin kärjistetysti.

Myöskään yhteinen parisuhdeterapia ei ole mielestäni oikea ratkaisu lähteä purkamaan naisen ongelmia ja käyttäymistä. Voitte kuvitella että varmasti on vaikeaa lähteä avautumaan jostakin tapahtuneesta väkivalta tilanteesta, kun puoliso vieressä kertoo eriävää mielipidettä asioiden tilasta. Väkivaltainen ja manipuloiva henkilö pystyy puolustautumaan ja myös syyllistämään puolisoaan, eikä vastuunottamisesta ole hajuakaan. Tietenkään eteen päin ei olla menty tällöin tässä sadussa. Myös jälkeen päin, jos mahdollisesti tuli sanottua jotakin väärin naisen mielestä, niin uusi väkivaltatilanne voi olla hyvinkin realistinen, jos toisessa kulmauksessa on vaikea, syyllistävä ja kontrolloiva "vastustaja" niin kontrolloinnin tarve sekä tarinan päivittyminen seuraavaa tapaamista varten voi tapahtua jo tästäkin. Tällöin paranemisen kannalta suunta on tietenkin väärä ja tilanne vain pahenee. Naisen on siis itsensä tiedostettava käyttäytymisensä ja sen vääryys, otettava täysi vastuu ja hakeuduttava yksilöhoitoon.

Kukaan muu kuin nainen itse ei voi kättään nyrkkiin laittaa ja sillä toista ihmistä lyödä. Lyöminen ei voi tapahtua vahingossa, eikä syy voi olla lapsuudessa ja väkivaltaisessa isässä tai äidissä. Eivät he ole paikalla nostamassa kättä ja lyömässä, vaikka kuinka väkivalta olisi lapsuudesta opittu toimintamalli. Aina on mahdollisuus olla lyömättä tai lyödä, myös sillä hetkellä kun raivon purkaus tapahtuu. (toki samat pätee väkivaltaiseen mieheenkin)

Pitää myös muistaa että jos teet viimeisen päätöksen lähteä, niin lähde myös lopullisesti. Kontrolloiva ja manipuloiva nainen osaa pelata korttinsa oikein ja muuttua reppanaksi joka anoo, rakastaa, itkee, syyttää elämän pilauksesta, anoo lisää ja lupaa hakeutua hoitoon sekä parantua. Aikaa kuluu, kaikki on hyvin, kunnes naisen mielestä tilanne on normalisoitunut ja olet taas hänen kontrollissa, jolloin vanha toimintamalli jatkuu. Itse sokeana ja rakastuneena astuin tähän miinaan, joka laukesi vain kolmen päivän kuluttua kaiken muuttavien lupauksien jälkeen. Saatoimpa vain huomata että lupaukset eivät kummallisesti pitäneet.

Lopulta havahduin, vaikka sydän kuinka sanoi rakastavansa tätä henkilöä ja halu auttaa toista kaikesta huolimatta oli valtava, niin järki sanoi että nyt on lähdettävä. Muutosta, halua eikä vastuunottamista hänessä ollut näkyvissä. Lähtöni jälkeen pyrin hänelle kirjoittamillani viesteillä kertomaan, miksi näin on tapahtunut ja miksi lähdin. Lähdölläni toivoin että havahtuminen voisi tapahtua ja herätys sekä halu parantua tulisi esille. Toistaiseksi syytöksiä elämän pilaamisesta on satanut ymmärrykseksi. Myöskin "rakkaus parantaa kaiken"-sanonta on oiva tapa manipuloida, jos rakkautta välillänne on. Rakkaus saa sinut jäämään, ottamaan iskuja vastaan niin nyrkeillä kuin esineilläkin, mutta toista se ei auta, jos hän elää "normaalia" elämäänsä, eikä ymmärrä tekojaan sekä ottaa vastuutaa niistä teoistaan ja itsestään sekä hakeutua yksilöhoitoon.

bigMRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?16.8.2013 16:35
Olipa hyvin laitettu! Onnea vaikean mutta välttämättömän päätöksen tekemisen johdosta! Suunta ei voi enää olla kuin ylöspäin!

Eikö kaikki naiset lyö?Re: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?11.5.2014 1:38
Kun nainen lyö. En tee mitään. Annan naisen vain lyödä. On lyönyt jo niin pitkään ettei enää edes kiinnosta. Eikö kaikki naiset lyö? Kolme suhdetta ja kaikki väkivaltaisia. Viimeisin on analysoinut, että vika olisi minussa, koska kaikki lyö. Ajattelin tirvaista joskus takaisin, mutta en ole väkivaltainen ihminen ja yhteiskunnan silmissä olisin se paha mies. Tunnen myös paljon henkistä väkivaltaa. En ole koskaan riittävä, enkä kunnollinen ihminen. Lähtisin tästä suhteesta, jos en olisi pannut häntä raskaaksi. Nyt pelkään lapseni puolesta ja näen kauhu-unia tulevasta, missä lapseni kärsii väkivallasta. Tänään sain kuulla kuinka sopimaton olen isäksi ja hän aikoo kasvattaa lapsen yksin. En usko sitä. Vissiin vain jokin manipulointi yritys. Tää on todella raskasta mulle. Tässä nykyisessä suhteessa väkivalta ei ole niin pahaa, mitä olen aikaisemmissa kokenut. Niistä on varmaan jäänyt jotain traumoja, mitä en ole käsitellyt, sillä en kestä katsella edes elokuvia missä ihmiset riitelee, ilman että pelkään naisen lyövän; elokuvassa. Pitäisikö minun vain lähteä ja jättää hänet lapsen kanssa yksin? Mitä jos hän lyö myös lastani?

Enkeleitä lapsille niin paljon että varmasti riittääRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?10.11.2014 13:27
Kun nainen lyö (fyysisesti tai henkisesti), lähde. Mene, äläkä palaa! Mene kauas, niin kauas kuin mahdollista! Jos nainen on raskaana, lähde silti (koska ennen pitkää joudut kuitenkin lähtemään). Silloin saat pitää järjen päässäsi ja sinulla siten lapsen synnyttyä on paremmat rahkeet puolustaa lastasi ja itseäsi.

Jos on lapsia, tilanne ON IHAN JÄRKYTTÄVÄ! En tiedä, mitä kannattaa tehdä. Viranomaisilta ei apua saa. Heillä on oma uskomusjärjestelmä, sitä ei saa kyseenalaistaa: lähtökohtaisesti nainen on hyvis ja mies pahis. Siinäpä sitä sitten mies on: täydellisen yksin. Yhteiskunnan turvaverkko pettää miehen. Tällaisessa tilanteessa lapset ja miehet kärsivät hyvin paljon. Nainen paistattelee. Lapset oireilee. Isä putoaa. Järjestäytyneen yhteiskunnan yksi huono puoli on just tämä. Jokainen arvaa, miten homma on ennen
vanhaan hoidettu.

nuori miesRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?9.1.2015 8:57
Minulle se tapahtu juurikin äskettäin, olen mies ja yhteinen lapsi.. väkivaltaa on naisella alkanut nyt noi n vuoden takaperin ja tuntuu pahenevan.. Viimeinen niitti, mutta ei uskolla ottaa jalkoja alle ja lähteä vaikka olen sitä mieltä että ei tähän kannata jäädä.. soittelin jo paikalliseen turvakotiinkin ja tiedustelin mitä tulisi tehdä.. mitä tekisin, en ole itse osallistunut lyömiseen, mutta kiinni olen pitänyt ettei lyönnit jatkuisi.. ihan hullua tämä yhteiskunnan järjestelmä ja pelottavaakin jos viimeisen komentin mukaan asiat näyttävät että yhteiskuntakin on naisen puolella aina loppukädessä.. oon miettinyt tuota muuttoa ja tosiaan kauas.. alkuun kuitenkin muutto tähän lähistölle jotta saan asioita kasattua ja järjestettyä asioita.

systeriRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?19.1.2015 4:06
Lähde suhteesta etsi lähin Ensi-ja Turvakoti johon pääset lapsesi kanssa etsimään turvaa. Minun mielipiteeni. Olen nainen ja minä olen joutunut luopumaan lapsistani psyykkisen sairauteni vuoksiLapset jäivät heidän isälleen.NUORIMMAN lapsen tapaamiset tappelin oikeudessa. Aluksi tapaamisemme lapsen kans kahden viikon välein onnistui,mutta sitten ex:ä ei aina päästänyt lapsia minun luokse ei edes nuorimpaamme. Minä kävin terapiassa säännöllisesti,en juonut kuten exä väitti.
Olen parantunut psyykkisestä masennuksesta ongelmastani. Vieläkään tapaamiset nuorin ei käy yhtääkkiä enää minun luona tyttökaverinsa kans. Vaikka täysi mies20-vuotias ja armeijassa. Mutta se on normaaliakin. Se on vähän kummallistakin,että minä olen lastenhoitaja ja exä ei päästänyt lapsia minun luokse. Hän teki pahan virheen. Lapset tarvitsevat myös minua. Myös sinun lapsesi tarvitsee silti kummatkin vanhempansa. Ja tapaamisia joudutaan järjestämään. Se on lapsen oikeus,ei vanhemman oikeus.

pkRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?28.3.2015 16:22
Sama tilanne. Minulla ei ole vastausta alkuperäiseen kysymykseen, mutta kerron oman tarinani.

Vaimollani (8 v. yhdessä, kaksi pientä lasta) on viimeisen vuoden aikana ilmennyt väkivaltaisia taipumuksia. Eilen illalla (pe) lähdin illanvietosta aikaisin kotiin väsyneenä työviikosta. Vaimoni jäi ja tuli kotiin kolmelta aamulla jossain määrin jurrissa. Hän alkoi raivota eräästä mitättömästä asiasta (oli varmaan todellisuudessa vihainen aikaisesta lähdöstäni). Vastasin, että asia on mitätön, olen nukkumassa ja pyysin jokseenkin tylysti häntä olemaan hiljaa. Muutaman kusipään ja idiootin huudettuaan hän kävi kimppuun. Siinä sitten unenpöpperössä kalsareissa väistelin ja torjuin iskuja. Muutama isku paristakymmenestä tuli perille päähän. Hän löi nyrkillä, ei avokämmenellä.

Pidin hänestä kiinni ja painoin alas sängylle, ettei hän jatkaisi. Kun päästin irti, hän jatkoi huitomista. Vaimoni äiti, joka on käymässä, heräsi. Pyysin häntä apuun. Sanoin lähteväni ja laitoin vaatteet päälle. Kesken housujen laittamisen hän löi takaapäin käsilaukullaan päähän, jossa on metallikoristeet ja painavia esineitä, kuten puhelin. Tuloksena haava. Tämän jälkeen hän lopetti äitinsä pyynnöstä.

Hän lähti muualle nukkumaan. En tiedä minne. Lähetti perään vielä viestejä, joissa kertoi vihaavansa minua.

Meillä on suhteessa ongelmamme ja minä myötävaikutan niihin osaltani. En ole maailman helpoin kumppani. Mutta olemme enimmäkseen onnellisia yhdessä. Tämä episodi kuitenkin ylitti rajuudessaan aikaisemmat kerrat (fyysistä väkivaltaa tapahtunut kolme kertaa nyt). Kyse ei minulle ole siitä, että pienehkön naisen iskut tekisivät kamalasti tuhoa. Enemmänkin siitä, kuinka vakavista ongelmista fyysisen väkivallan käyttö kertoo. En tiedä, kuinka jatkaa tästä. Elämäntilanteen takia (lapsia, asumme ulkomailla tilapäisesti) eroaminen on vaikeampi juttu. Enkä sellaista edes haluaisi.

semmostaRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?30.3.2018 17:59
meillä lyöminen alkoi 4kk seurustelun jälkeen. Henkinen kidutus jo ennen sitä, kertomalla liikaa hyviäpuolia existään ja aina vertaamalla heihin. näitä myös näki usein (näkee edelleen, mutta harvemmin) tämä paheni seuraavaksi siihen että minua halveksuttiin ja muita kyllä kehuttiin.
Kerran yrittäessäni lähteä alkuaikoina, oltiin niin ihanaa ja pyydeltiin anteeksi. Kesällä illanviettoon lähtiessä (kyseessä sama ilta) kumppani päättikin lyöttäytyä exänsä seuraan jolloin mokasin pahasti ja petin suutelemalla toista naista. Noh, turpaanhan siinä tuli kotiin tullessa. Huono omatunto ja toinen maassa niin en viitsinyt lähteä vaan suhde jatkui. Hän halusi lapsen ja sehän hankittiin. Aina jaksaa muistuttaa miten en ollut paikalla kun hän oli raskaana. Olin niin paljon paikalla kuin pystyin menettämättä järkeäni kuuntelemalla seksitarinoita eksistä tai kuinka en osaa tehdä mitään oikein. pataanhan siinäkin taisi pari kertaa tulla. Tarinasta voisi tehdä todella pitkän, olen kuitenkin kiireinen joten tästä jää usea kerta ja asia pois. Ylhäällä mainittu riisinkeitto sopii meidän kotiin kun riita jossa minua lyödään alkaa sipulin pilkkomisesta, pihvin paistamisesta jne. Nytten naama kipeä kun en siivonnut kipeänä tarpeeksi hyvin.
Hän on erittäin taitava manipuloimaan ja tiedän että hän puhuu minusta pahaa isänä, tiedän myös ettei minulla olisi mitään mahdollisuuksia saada lasta mukaani. Ero on välitön yksinhuoltajuuden haku ja tapaamisien rajoittaminen parhaansa mukaan.
Onneksi ehdin avautua edes pikkaisen, "kiva" että meitä on muitakin.

AlwinKristenRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?30.3.2018 18:46
Kirjoitin vuosia sitten tänne kun olin huolissani naisen väkivallasta ja lapsen turvallisuudesta. Sanottakoot että olimme naimisissa, mutta nyt jo avioerossa. Hän sairastui psykoosiin puolitoista vuotta sitten ja joutui kolmeksi kuukaudeksi suljetulle osastolle. Parasta siinä oli se, että hänen sairastumisestaan tehtiin lastensuojeluilmoitus ja siitä asti lapseni on ollut lastensuojelun piirissä. Yhteiskunnan verkon kiristyessä hänen väkivaltaisuutensa paljastui. Sain viranomaisilta apua huoltajuuden sopimisessa ja koska paljastin kaiken läpinäkyväksi, niin hän ei uskaltanut käyttäytyä enää niinkuin ennen. Pari kertaa jouduik soittamaan poliisit paikalle hänen väkivaltaisuuden takia. Hän sai niistä merkinnät. Pidin oman nurkkani puhtaana ja kaikki kääntyi lopulta parhain päin. Pääsin siitä naisesta eroon, lapseni on lastensuojelun asiakkaana, eli turvassa, mutta asuu kuitenkin vuoroin mun ja vuoroin äitinsä luona. Hänen väkivaltainen äitinsä on tarkkailun alla, joten jos hän kertaakaan pahoinpitelee lasta, niin haen lapsen yksinhuoltajuutta ja hänen nykyisellä rekisterillä se lienee läpihuuto-juttu.

Teille kaikille muille tiedoksi, että hankkikaa vedenpitäviä todisteita rikosilmoitusta varten; kuvia, videoita, lääkärinlausuntoja. Pelkkä ääninauha ei riitä, jos tutkinnassa teidän kertomukset ovat ristiriitaiset. Näin oli mun kohdalla kun naiseni valehteli ja manipuloi poliiseja esiintyen itse uhrina. Soittakaa poliisille kun teitä lyödään, tai soittakaa sen jälkeen. Tärkeintä on että siitä jää merkintä viranomaisten rekisteriin. Hankkikaa kunnon todisteet ja tehkää rikosilmoitus. Väkivalta on rikos jopa naisen tekemänä. Meidän miesten ei pidä hyväksyä sitä. #mentoo

Paljastakaa väkivalta. Puhukaa siitä kaikille. Kertokaa totuus.

joyceRe: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?10.8.2018 20:58
Tarina siitä, miten sain mieheni takaisin. Maailma ja elämäni ovat palanneet! Vuoden jälkeen rikki suhde, mieheni kertoi minulle syyt. Tunsin, että elämäni oli loppumassa, olen melkein itsemurhan tehnyt, tunsin alas pitkään. (Kiitos NHAGA-nimiselle haureilijalle), jonka tapasin verkossa. Yksi uskollinen päivä, kun purjehdan Internetin kautta, olen nähnyt tämän suuren naisen todistuksen. Jotkut ovat todenneet, että hän toi entisen poikaystävänsä, jotkut tunnustivat, että hän oli toipumassa kohtuun, parantanut syövän ja muita sairauksia. Jotkut tunnustivat, että hän voisi antaa loitsun lopettamaan avioeron ja niin edelleen. Tapasin myös erityisen todistuksen CINDY-nimisestä naisesta, hän todisti, kuinka hän toi poikaystävänsä Ex alle kahteen päivään ja lopetti todistuksensa hän luopui hänen sähköpostiosoitteestansa tohtori NHAGA: sta. Kun olen lukenut tämän kaiken, päätin kokeilla. Otin hänet yhteyttä sähköpostiosoitteeseen (nhagasolutions@gmail.com) ja selitin ongelman, hän sanoi minua olemaan huolissani, että 72 tunnin aikana mieheni palasi minulle. Yllätyksekseni, mieheni tuli luokseni ja pyysi minulta anteeksi. Olemme ratkaisseet ongelmamme ja olemme onnellisempiamme kuin ennen ...
Tohtori NHAGA on todella lahjakas nainen, enkä lopeta julkaisemista, koska hän on ihana nainen ... Jos sinulla on ongelma ja etsit ratkaisua kaikkien ongelmien ratkaisemiseksi, ota yhteyttä hänen sähköpostiisi (nhagasolutions @ gmail. com

Mies joka luuli löytäneensä naisen joka häntä oikeasti rakastaa..Re: Miehille: Mitä teet kun nainen lyö?6.3.2020 20:23
Moi.. olen miettinyt mitä voin tehdä suhteellemme.. vaimoni lyö, potkii, repii ja kerran viilteli mattopuukon kanssa huutaen Että tappaa minut.. hän sekoo ja haukkuu minut täysin pohjalle katkeran kesäni kertomista virheistäni menneisyydessä (ex petti kokoajan ja tein kerran saman hänelle kostoksi..) tästä nykyinen vaimoni raivoo minulle ja haukkuu saastaksi ja käskee lähtemään mutta kun olen pakkaamassa niin tämä alkaa vasta syntyneellä vauvallamme kiristämään etten saa häntä enään ikinä nähdä.. tähän kerran sanoin että teen hänestä sitten ilmoituksen kun hän on viillellyt minua (kuvat ja matto puukko ovat tallessa) niin hän uhosi että osaa esittää niin hyvin että minua ei uskottaisiin vaan häntä uskottaisiin kun hän väittää minun itse tehneen jäljet. Kerran otin puheeksi asian tuttavamme seurassa niin hän rupesi väittämään että minä olin häntä pahoin pidellyt ja näytti mustelmia sääressään mitkä tulivat minua potkiessa. Hän ei näe omia virheitään eikä ikinä ole mistään pyytänyt minulta anteeksi. Pää asia hänelle on se että olen pettänyt tahallani eksääni paljon ennen meidän suhdetta. Se on ok että hän jättää minut yksin vanhemmilleen kun lähteekin viihteelle toisten jätkien kanssa ja paljon muuta vastaavaa.. mitä teen asialle.. en kykene poikani takia eroamaan koska en välttämättä häntä enään saisi nähdä...

donald00015Todistukseni papin manuka30.3.2020 10:43
Todistukseni priest manuka kuinka hän palautti rauhan takaisin perheelleni, kun vaimoni jätti minut ja lapset entiselle poikaystävälle, jonka hän päiväsi ennen kuin menimme naimisiin ja erotettiin perheestäni, elämä ilman häntä oli hyödytöntä minulle ja lapsille minä todella Tarvitsin hänen selkäänsä, enkä halua, että lapseni varttuisivat ilman asianmukaista hoitoa äidistä, mutta kiitos Jumalaa tänään siitä, että hän käytti priest manuka palauttaakseen ja palauttaakseen hänet kotiinsa missä hän kuuluu. tässä hänen yhteydenpito kaikkiin, jotka lukevat todistukseni ja tarvitsevat hänen palvelua. lovesolutiontemple1[@]gmail.com

Aila KorhonenTodistus siitä, kuinka sain takaisin mieheni23.11.2020 16:49
Hei kaikille, tämä vuosi on minulle niin hyvä. Olen Aila Korhonen Etelä-Suomen Hämeenlinnasta, olen ollut naimisissa 6 vuotta ilman itkevää vauvaa avioliittokodissani, mikä sai mieheni erottamaan minut. Tämän vuoden alussa näin todistuksen tohtori Odiasta siitä, kuinka hän on auttanut naisia palauttamaan kadonneen rakkauden ja raskauttamaan heitä, joten otin yhteyttä häneen ja sanon nyt mielelläni, että tohtori Odia auttoi minua tuomaan mieheni takaisin hänen ihmeellisillä voimillaan ja auttoi minua raskaaksi miehelleni. Olen nyt 8 kuukautta raskaana poikavauvan kanssa. Olen kutsunut suurta juhlaa, olen niin onnellinen, että siksi kirjoitin tämän todistuksen kertoakseni kaikille täällä Odia hyvästä työstä. Voit ottaa yhteyttä häneen nyt, jos avioliitossa on ongelmia, hän voi auttaa sinua aivan kuten hän oli tehnyt minulle. Alla on yksityiskohdat, joita käytin ottaessani yhteyttä Odiaan. Sähköposti: odiasolutioncenter@gmail.com WhatsApp: 2348107381533Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: