NuuNuuMitä sivullinen voi tehdä?11.8.2015 13:51
Saisko siitä neuvoja - mitä parisuhteen ulkopuoliset- voi tehdä , kun on näitä tilanteita, että joutuu antaan hätäsuojaa parisuhdeväkivallan heikommalle osapuolelle toistuvasti.

Tuntee itsensä hyvin voimattomaksi. Kuunnella voi, mutta onko mitään muuta? Lääkäriin ei olla vielä lähdetty, mutta jos tästä kovenee, niin pakko on.
Jos soittaa poliisiin, niin pahentaa vaan tilannetta. Auttaa kyllä siinä hetkessä, mutta ei poista ongelmaa ja tuo vaan lisää jännittelitä perheeseen: Siinäpä meni sitten nekin vähät tulevaisuuden toivot paremmasta huomisesta.

Lapset siinä sivussa. Toimivat puskureina - turvana. Kun valot sammuu, alkaa mätkiminen. Alkolla on osuutta asiaan. Lapset ei suoraan uhreja, mutta varmasti joutuvat seuraamaan sisäisiä jännitevaihteluja.

MITÄ tässä voi tehdä? Mikä hyvänen aika ihmisiä riivaa? Mitä ihmeen valtapeliä perheissä pidetään? Karseeta seurattavaa vierestä.

AnonyymiRe: Mitä sivullinen voi tehdä?16.9.2015 14:10
Sivullinen voi olla yhteydessä Ensi- ja Turvakotien liittoon.

KokemustaRe: Mitä sivullinen voi tehdä?9.4.2016 20:31
Tämä on jo vanha viesti, mutta liian yleinen ongelma. Poliisit tekevät lastensuojeluilmoituksen jos paikalla lapsia.