MerjaMitä teen kun mies lyö nasta! 21.7.2015 20:46
Meillä on 4 vuotias yhteinen lapsi. Vaikeudet alkoivat jo silloin kun odotin poikaamme. No raskaus aika oli jo hankala. Mielialani heitteli herkästi ja koin etten saanut tarpeeksi tukea mieheltäni. Tämä tuen puute johtui siitä etten saanut ymmärrystä hankaliin hetkiin joista tuli sitten vieläkin hankalampia meille olin mieheni töiden takia jo paljon yksin. Tuli riitoja ja Ahdistuin lisää. Mies haukkui ja teki minusta syntipukin. Mieheni alkoholin käyttö lisääntyi ja kerran jopa kertoi syyn juomiseen olevan minussa. Ahdistuessani menen herkästi paniikkiin ja puolustaudun. Jos ei puhuminen tai huutamine auttanut ja pois lähteminen niin ahdistus oli jo niin voimakas että en osannut kuin huitoa. Silloin jo ensimmäisen kerran tilanne yltyi niin pahaksi että mieheni painoi minut sänkyä vasten etten riehuisi. Ahdistuin siitä lisää enkä osannut muuta tehdä kuin pistää vastaan minkä pystyin.
Tällaisia tilanteita on ollut muutamia kertoja että riidan päätteeksi ahdistukseni kasvaessa minusta tulee miehelleni sietämätön ja tilanne päättyy mieheni aloitteesta väkivaltaisesti tönimällä johon en osaa muuta kuin vastata puolustautumalla. Viimeisin kerta oli vähän aikaa sitten. Meillä on pitkän aikaa ollut rauhallista. Mielestäni olen vain hyväksynyt tilanteet ja pyrkinyt välttämään avautumista miehelleni ja oloni on hyvin pinnallista ollut jo pitkään. Makuuhuoneen puolellakaan ei oikein suju asiat. Eikä sillä osaltani niin kamalasti niin väliäkään. Olen tottunut siihen että olen antavana osapuolena ja itse jään kaikin puolin vaille läheisyyttä. Olen luovuttanut. Joskus ahdistuneena kuitenkin osan asian puheeksi ja kerron että voisi joskus minuakin ajatella. No mies sitten käsitti että hänessä on vika vaikka vika on minussa etten osaa rentoutua ja olen luovuttanut koska tilanne on ollut tämä jo pitkään. Hän alkoi syyttelemään ja haukkumaan. Ahdistuin ja aloin itkemään. Seuraavaksi mies alkoi huorittelemaan ja syyttämään pettämisestä joka ei ikinä edes kävisi mielessäkään. Menin niin pois tolaltani etten osannut kuin huitoa miestä pois läheltäni. Tästä seurauksena mieheni läiskäytti minua niin kovasti ohimolle että siitä jäi jäljet ja edelleen päänsärky. Lopuksi hän tönäisi sängyltä pois.

MerjaRe: Mitä teen kun mies lyö nasta! 21.7.2015 21:04
Ymmärrän täysin ettei ole miestäni kohtaan oikein että panikkikohtauksen tullessa en pysty reagoimaan muutoin kuin huitomalla ja huutamalla ja itkemällä. Olen pitkään miettinyt eroa. Mutta se on hankalaa yhteisen talon ja muiden asioiden takia. En vaan voi lähteä tuosta vaan. Ja toisaalta taas olen uskonut sinisilmäisesti asioiden järjestyvän.