Keskustelu

Lurpuca Aedophilia InkonstenzciaLastensuojelurikollisuus ja sen historia: tunnetut julkisuuden henkilöt ja kuuluisat ihmiset 25.4.2016 14:27
Suomessa lapsiin kohdistunut törkeä seksuaalinen väkivalta, niin kutsuttu "lapsiin sekaantuminen" ja "lasten (seksuaalinen) hyväksikäyttö" eli alaikäisen lapsen pakottaminen seksuaalisiin tekoihin, osaksi niitä, katselemaan niitä tai osallistumaan niihin on epäonnistuttu eliminoimaan kokonaan maasta nyt aikuistuneen sukupolven käsittelessä jokaista tärkeää ja välttämätöntä lastensuojeluilmoituksen tekemiseen tarvittavaa lomaketta.

Ne "pedofoliaan" eli rikoslaissa tuomittuun lapseen kohdistuneen seksuaalisen väkivallan tekoihin ja siveettömyyteen viittaavat väkivaltaiset, moniongelmaiset ja vammaiset, laajalti häiriintyneet ja lainvastaisesti toimivat tekijät jotka poseeraavat useissa musiikkilevyjen kansissa ja -lehtien aukeamilla ovat paatuneita rikollisia joiden ainoa tavoite on perverssi. Jäälkeenjääneet viihdealan työnhakijat, joka kodin poppitähdet ja ulkomailla musiikista, elokuvasta tai muusta viihteestä tunnetut nimet ovat jatkaneet tekoja verratakseen itseään, ihaillakseen itseään ja kokeakseen narsistisen suuruusharhan tai oman personal erityismerkityksellisyyden tunteen. Tämän merkityksellisyyden tunteen musiikkivideossa tai televisiosta tuttu tekijä yrittää ostaa usein pieni- tai vähätuloiselta perheeltä, tarjoamalla pahimmillaan jopa seksikauppaa, järjestettyjä avioliittoja tai paritusta rahan, tavaran, juhlien, matkojen tai muun korruption vastineeksi puolustuskyvyttömän, avuttoman ja heitteillejätetyn alaikäisen lapsen ruumiista vastaan.

Usein fyysisen väkivallan uhkalla, henkilökohtaisella vihalla, vainolla ja muuten väkivallan uhkalla peloteltu perhe osaa harvemmin kertoa asiasta itse poliisille. Tunnetuimpia suomalaisia julkisuuden henkilöitä ja viihdealalla nähtyjä henkilöitä yhdistää usein turvallisuusalalle ja lastensuojeluun tekojen tunnustamimen, yhdessä lapsen vanhempien kanssa. Parhaimmillaankin rikollinen itse suorittaa vankeusrangaistuksen lainvoimaisen käräjäoikeuden päätöksellä, mutta siitä huolimatta etsii uusia kohteita sairaille väkivallanteoille vapauduttuaan tai esimerkiksi maksettuaan päiväsakkoja seksuaalirikoksen nimikkeestä
jo teon yrityksestä saakka. Tästä räikein esimerkki miehestä joka lapseen käsiksi käytyään jokaisen teon jälkeen ryntäsi sen kirjaamaan ylös ja siitä poliisille ilmoittamaan.

Narkkareina, aikuisviihteen, pornon ja seksiseuralaispalveluista tunnetut viihdealan nimet edellern puolustavat tunnistettavasti ja nimellä tekoja lasten vapaan kasvatuksen, vanhojen eurooppalaisten seksikaupan periaatteiden ja vierailla uskonnoilla, kulteilla, seurakunnilla ja jopa islaminuskolla.

Kaikkiin tekoihin liittyy aina huumausaineiden kauppa, käyttö, -myynti ja -maahantuonti sekä poikkeuksetta rutinoituneen ja totunnaisen rikollisen seksuaalinen, sosiaalinen, emotionaalinen ja älyllinen kyvyttömyys tyydyttää nainen tai kunnioittaa toista aikuista tavatessa samanvertaisena ihmisenä. Intiimeissä yksityisissä suhteissa nämä sairaan rikollisen perverssin mielen oireet näkyvät esimerkiksi impotenssina.

LARe: Lastensuojelurikollisuus ja sen historia: tunnetut julkisuuden henkilöt ja kuuluisat ihmiset 3.12.2016 0:23
Hyvä, kattava ja asiantunteva kirjoitus. Tärkeä aihe, vaikka nimiä ei tässä yhteydessä voikaan loata.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: