Keskustelu

NainenPuhutaanko perheväkivallasta tarpeeksi?9.7.2011 13:59
Mitä mieltä olette? Onko perheväkivalta mielestänne tarpeeksi esillä mediassa ja jos on, niin onko tapa jolla asiaa käsitellään mielestänne oikea?

MakeRe: Puhutaanko perheväkivallasta tarpeeksi?10.7.2011 23:45
Minusta tuntuu, että puhetta on välillä liikaakin. En osaa oikein suhtautua koko asiaan.

MuruRe: Puhutaanko perheväkivallasta tarpeeksi?12.7.2011 19:27
Mielestäni perheväkivallasta puhutaan liian skandalisoivasti, revitellään otsikoissa Uhrin oma ääni ei pääse kuuluviin kuten pitäisi.

mies ilman nimeäRe: Puhutaanko perheväkivallasta tarpeeksi?13.7.2011 23:07
"Mielestäni perheväkivallasta puhutaan liian skandalisoivasti, revitellään otsikoissa Uhrin oma ääni ei pääse kuuluviin kuten pitäisi. "
Muru

Olen kyllä samaa mieltä. On ollut vaikea puhua tapahtuneesta, kun automaattisesti tuntuu että minun tarinani on samanlainen. Tekee pahaa kasvattaa lapsia perheessä jossa on väkivaltainen nainen. Meidänkin tilanteesta sais aika hirveät otsikot revittyä kun vain alkaisi kirjoittamaan. Rakastan vaimoani yli kaiken, mutta joskus hän käyttäytyy sellaisilla tavoilla, että minuakin pelottaa! Minulle on jotenkin jäänyt sellainen kuva, että oikeus huoltajuuteen jää kuitenkin ensisijaisesti äidille?

-t-Re: Puhutaanko perheväkivallasta tarpeeksi?26.7.2011 11:06
"Minulle on jotenkin jäänyt sellainen kuva, että oikeus huoltajuuteen jää kuitenkin ensisijaisesti äidille?"

Asia ei ole näin musta-valkoinen. Jos sinulla on näyttöä väkivallasta, kuten valokuvia, lääkärilausuntoja, aina helpompi. Voit soittaa myös alueesi neuvolaan. Siitä jää koneelle merkintä siitä, että olet ollut huolissasi.

Missään nimessä tilanteeseen ei kannata jäädä vain sen takia, että olettaa menettävänsä lapset.

avun saanutRe: Puhutaanko perheväkivallasta tarpeeksi?9.8.2011 14:28
Hyvä, että puhutaan, asiallinen puhe väkivallasta edistää vastuunottoa omasta käytöksestä. Suosittelen naisia ottamaan yhteyttä Maria Akatemiaan, jossa tarjotaan apua naisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä henk tai fyys väkivaltaa (kumppania, lapsia tai itseä kohtaan). Avoin linja -puhelin ottaa vastaan ti ja to klo 16-18 sekä pe 12-14, p. 09 7562 2260.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: