Keskustelu

"Mia"Ilmoitus poliisille16.9.2015 14:32
Ennakkotapaus, tunnetut tekijät tai tekijät, tekijän motiivina kristinusko (uskon "armo", "neitsyen vapaus ja ylösnousemus") ja seksuaalinen hyväksikäyttö (hyväksikäyttäjä tapa- ja toistuvaisrikollinen), huoltaja puuttuu tai vanhemmuus ongelmallinen (lapsi on osittain huoltajalle, osittain huostaanotettu tai väliaikaisessa hoitosuhteessa useilla eri perheillä, sijaisperheillä ja kasvattivanhemmilla).

Valtatie E77. Tapaus ilmoitettu poliisille kesällä 2015. Toivottavasti apu on tavoittanut lapsen nimeltä alle 5 v.

"Viranomainen"Re: Ilmoitus poliisille30.3.2016 9:03
Tekijästä annettu tieto. Lukuisia ihmisiä sekaantunut prosessiin. Tekijä(t) tunnetaan myös ulkomailla.
Lapsi tunnetaan paikallisten keskuudessa myös usealla muulla nimellä. Kutsumanimiin kuuluu mm. "Bea", "Biu" ja "Pia", "Mea" ja "Meea".

Useita samannäköisiä hyvin pienikokoisia vaaleita lapsia esitelty lehdistön kuvituksessa, mutta nälkiintyneeltä vaikuttanut pienikokoinen lapsi on jätetty huomioimatta. Lapsi vaikuttaa "elävän auringonvalolla."

Paikallisen kertomatiedon mukaan lapsen vanhemmat noin 30-vuotiaita, pitkäaikaisia päihteidenkäyttäjiä (lievät huumeet, huumausaineisiin liittyvä rikollisuus) sekä kasvatti-, sijais- ja vierasperheet ovat usein kytköksissä paikalliseen rikollisuuteen. Tekojen motiivina pidetään lapsen käyttämistä mm. huumausainerikollisuuden salailuun.

ML:n vapaaehtoinen, nimetönRe: Ilmoitus poliisille: Operaatio Meea13.4.2016 14:06
Paikallisen kertoman mukaan lastensuojelussa on kysymys Kuopion, Nilsiän, Iisalmen, Sililinjärven, Maaningan ja Pielaveden alueella liikkuvasta lapsesta. Asiasta on tehty toistuva ilmoitus lastensuojeluviranomaisille.

ViranomainenRe: Ilmoitus poliisille kuitattu13.4.2016 14:19
Ilmoitus poliisille sivuston tiedotuksesta ja saatavilla olevasta materiaalista tehty.

Tapauksena: Harri Lauri IlmariRe: Ilmoitus poliisille6.7.2016 13:45
Tekijä tunnustanut teon. Tunnettu tekijä, toistuvaistekijä. Lapsen koko nimi, henkilötunnus, huoltaja ja asuinpaikkakunta puuttuvat. Lapsi nimetty (kuten yllä) tekijän toimesta. Tekijä kehitysvammainen, toiminut ilman edunvalvojan hyväksyntää ja julkisella paikalla (pakettiauto festivaaleilla) vuonna 2009. Mitä tässä tapauksessa voi tehdä?

Sari Pennanen Re: Ilmoitus poliisille25.7.2016 22:22
Askaisten keskustassa 21240 ylitrimmattuja mopoja, kuljettajat ilman kypärää...Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: